Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@22:31:39 GMT

هزینه بازاریابی برای صاحبان مشاغل کوچک نمی صرفد

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۴۷۲۵۴

هزینه بازاریابی برای صاحبان مشاغل کوچک نمی صرفد

در حالی که بسیاری از کارشناسان، ایجاد مشاغل خرد و خانگی را یکی از راههای رونق اقتصادی و گسترش اشتغال پایدار می‌دانند و آن را بستری مناسب برای اشتغالزایی و درآمدزایی خانواده ها به شمار می آورند، وجود برخی چالشها و مشکلات نظیر، عدم حمایتهای مالی، بیمه، بازاریابی و فروش باعث شده تا بسیاری از فعالان و صاحبان مشاغل خرد و خانگی نتوانند آنطور که باید در این عرصه به فعالیت بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، قانون ساماندهی مشاغل خانگی در سال ۱۳۸۹ به تصویب رسید و جهت اجرا به وزارت کار ابلاغ شد. این قانون مشتمل بر ۱۲ماده و ۶ تبصره است که به موجب آن وزارت کار موظف شده با هماهنگی سایر دستگاههای مسئول، آموزشهای مهارتی و فنی مورد نیاز کسب و کارهای خانگی را به تناسب بازار کار تعیین کند و به تصویب ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی برساند؛ همچنین کلیه شهرداری ها موظفند به تناسب تعداد و تنوع کسب و کار خانگی، مکانهای مناسبی همچون بازارها و بازارچه های محلی موقت را جهت عرضه و فروش محصولات خانگی به شکل دوره ای در روزهای مشخصی از هفته تامین کنند.

منظور از کسب وکارهای خانگی آن دسته فعالیتهایی است که توسط عضو یا اعضای خانواده در فضای مسکونی و در قالب یک طرح کسب و کار، بدون مزاحمت یا اخلال در آرامش واحدهای مسکونی همجوار شکل می گیرد و منجر به تولید خدمت یا کالای قابل عرضه به بازار خارج از محیط مسکونی می شود.

در سالهای اخیر رویکرد فعالان و کارآفرینان به سمت گسترش مشاغل خرد و خانگی رفته و راه اندازی این نوع مشاغل به دلیل مزیتهایی همچون پایین بودن هزینه راه اندازی، پایین بودن ریسک سرمایه گذاری، امکان کار به صورت پاره وقت و آزادی و استقلال عمل با اقبال بسیاری روبه رو شده است. در سالهای اخیر رویکرد فعالان و کارآفرینان به سمت گسترش مشاغل خرد و خانگی رفته و راه اندازی کسب و کارهای خرد و خانگی به دلیل مزیتهایی همچون پایین بودن هزینه راه اندازی، پایین بودن ریسک سرمایه گذاری، حذف هزینه های مربوط به ایاب و ذهاب، استفاده از سایر اعضای خانواده به عنوان نیروی کار، امکان کار به صورت پاره وقت، ایجاد توازن بین کار و مسئولیت خانوادگی، انعطاف پذیری کار، آزادی و استقلال عمل با اقبال بسیاری روبه رو شده است.

علیرغم طراحی مدل جدید توسعه مشاغل خانگی، حمایتهای وزارت کار و تلاش ستاد ساماندهی مشاغل خانگی، تسهیل صدور مجوز این نوع کسب و کارها و استفاده از ظرفیت شرکتهای پیشران برای اتصال فعالان این حوزه به کسب و کارهای تولیدی و بازار، هستند صاحبان و متقاضیان مشاغل خرد و خانگی که به دلیل عدم بهره مندی از آموزشهای لازم، عدم ارتباط با شبکه های فروش و پشتیبان و عدم آمادگی برای حضور در بازار، امکان عرضه و فروش محصولات خانگی خود را ندارند و در بحث بازاریابی و تبلیغات و اتصال به بازار دچار مشکل هستند.

از نگاه کارشناسان، طولانی شدن صدور مجوز برخی از کسب و کارهای خانگی، فقدان آموزش و توانمندسازی، نبود فضای رقابتی برای عرضه محصولات تولیدی، عدم برندسازی، عدم ثبات بازار، قیمتگذاری پراکنده و وجود برخی دستورالعمل ها و قوانین و مقررات دست و پاگیر از جمله علل توسعه نیافتگی مشاغل خانگی به شمار می رود.

کمیسیون اقتصادی مجلس به تازگی در حمایت و تسهیل راه اندازی کسب و کارهای خرد و خانگی اعلام آمادگی کرده است.

به گفته محمدرضا پور ابراهیمی ـ رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس ـ دو کار برای حمایت و تسهیل کسب وکارهای خرد و خانگی می توان انجام داد که یکی از آنها قانونگذاری و دیگری نظارت بر اجرای کار است.

او می گوید: در حال حاضر فعالیت کسب وکارهای کوچک متولی مشخصی نداشته و همین موضوع باعث شده هزینه‌هایی نظیر بازاریابی برای فعالان این حوزه به صرفه نباشد و آنها را با چالش های مختلفی روبه رو کند؛ از طرفی فرآیند کار کسب و کارهای خرد و خانگی از آموزش تا بازاریابی و فروش نیازمند ساماندهی و ایجاد تشکیلات است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس بر لزوم اصلاح برخی قوانین برای توسعه مشاغل خرد و خانگی تاکید کرده و می گوید: در شرایطی که در کشوری مانند چین بالای ۵۰ درصد سهم GDP را کسب وکارهای کوچک تشکیل می دهند لازم است اصلاح برخی قوانین و آیین نامه ها و تغییر برخی ساختارهای قانونی جهت توسعه مشاغل خرد و خانگی در دستور کار قرار گیرد.

پور ابراهیمی نظام مالیاتی و بیمه تامین اجتماعی را از چالشهای اساسی در مسیر توسعه کسب و کارهای خرد و خانگی می داند و معتقد به ایجاد تغییرات اساسی در این دو نظام است.

به گفته وی اصلاح قانون کار می تواند ظرفیت بزرگی برای اقتصاد کشور فراهم کند و در جهت توسعه کسب و کارهای خرد و کوچک به کار رود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مشاغل خانگی بازار فروش درآمد تبلیغات بازاریابی شهرداري وزارت کار و رفاه اجتماعی كميسيون اقتصادي بازارچه محلی مشاغل خرد و کوچک واحد مسكوني بیمه تامین اجتماعی صدور مجوز اصلاح نظام مالیاتی هزینه بازاریابی محصولات خانگی كسب و كار اشتغال خانگی چین برندسازی قانون کار کسب و کارهای خرد و خانگی مشاغل خرد و خانگی مشاغل خانگی کسب وکارهای پایین بودن راه اندازی کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۷۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌‌اندازی آنلاین‌شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در طبس

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان طبس گفت: آنلاین‌شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس راه‌اندازی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمد عرب با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به ظهور فناوری‌های دیجیتال، بسیاری از کسب‌وکارهای کوچک و متوسط و کسب‌و‌کارهای دانش‌بنیان به ضرورت دیجیتالی‌سازی کسب‌وکارشان پی برده‌اند و در همین راستا برگزاری دوره دیجیتال بازاریابی از برنامه‌ها و اولویت‌های توسعه پایدار در روستای تاریخی اصفهک است.

به گفته وی برگزاری دوره‌های دیجیتال بازاریابی در اصفهک در نهایت منجر به این شد تا تعدادی از جوانان و علاقه‌مندان این روستا با همکاری مرکز رشد و فناوری اقدام به راه‌اندازی آنلاین شاپ یا فروشگاه مجازی  کنند که با استقبال خوبی مواجه شد.

عرب خاطرنشان کرد: فعالیت‌های انجام شده در زمینه گردشگری در روستای اصفهک، سازگاری کامل با اهداف و برنامه‌های زیست محیطی دارد و فعالان گردشگری و صنایع دستی و مردم روستا بر این موضوع تأکید دارند.

رئیس اداره میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی شهرستان طبس تصریح کرد: اقامتگاه‌های بومگردی به طور کامل در این مسیر قدم بر می‌دارند و تولید زباله کم، بازیافت زباله و استفاده از موادی که تجدیدپذیر هستند و آسیب کمی به محیط زیست می‌زنند از اولویت‌ها و برنامه بومگردی در اصفهک است.  

انتهای پیام/251/

دیگر خبرها

  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • چگونگی نظارت بر کیفیت محصولات غذایی تولیدی در کارگاه‌ها و مشاغل خانگی
  • عرضه محصولات خانگی و دانش‌بنیان در فروشگاه‌های عراق و مسکو
  • پرداخت بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به طرح‌های مشاغل خانگی
  • کوچک شدن بسته‌های خدمتی، دغدغه بیماران تالاسمی
  • چرا نباید از فروشنده‌های سیار غذا خرید؟
  • ۱۶۱۲متقاضی کسب و کارهای خردخانگی به بانکهای استان معرفی شدند
  • اشتغال زندانیان از مهم‌ترین کارهای امنیت‌ساز است
  • راه‌‌اندازی آنلاین‌شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در طبس
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم