Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - سرپرست مدیریت توسعه کارآفرینی و اشتغال استان اردبیل کل اعتبار تسهیلات ارزان قیمت مشاغل خانگی در سال جاری را 330 میلیارد ریال اعلام کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل؛ اصغر مناف‌زاده با اعلام جزئیات و نحوه پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی گفت: در سال جاری دو بانک توسعه تعاون و رفاه کارگران وظیفه پرداخت تسهیلات این حوزه را بر عهده دارند و متقاضیان به نوبت برا اساس ثبت نام در سامانه اینترنتی مشاغل خانگی و نظر دستگاه تخصصی به بانک معرفی می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی عنوان کرد: کل اعتبار سال جاری مشاغل خانگی 330 میلیون ریال است که توزیع شهرستانی آن براساس شاخص‌های مصوب شورای برنامه‌ریزی استان از جمله تعداد جمعیت و نرخ بیکاری است.
سرپرست مدیریت توسعه کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل با اشاره به سهم مشاغل خرد و خانگی در اقتصاد استان گفت: در راستای حمایت از این مشاغل اولویت پرداخت تسهیلات ارزان قیمت با طرح‌های پیشران و پشتیبان است.
مناف‌زاده تصریح کرد: نظارت بر متقاضیان بهره‌مند از تسهیلات بعد از یک ماه توسط کمیته نظارت شهرستان انجام خواهد شد و با کسانی که تسهیلات را در خارج از کسب و کار خود هزینه کرده باشند طبق مقررات قانونی برخورد خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: کسانی که از تسهیلات مشاغل خانگی سال‌های ماضی استفاده کرده باشند، نمی‌توانند مجددا از تسهیلات برخوردار شوند، مگر ماهیت طرح خود را به شکل کسب و کار پشتیبان تغییر دهند.
سرپرست مدیریت توسعه کارآفرینی و اشتغال استان اردبیل گفت: با تصویب قانون ایجاد و حمایت از مشاغل خانگی در مجلس از سال 89 و با تشکیل ستاد ساماندهی مشاغل خانگی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی 21 هزار مجوز مشاغل خانگی تاکنون در استان اردبیل صادر شده است.
26 مهر 1400 11:35
روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اردبیل |
کد خبر : 247,200
کلیدواژه ها: وام مشاغل خانگی, تسهیلات مشاغل خانگی, سایت مشاغل خانگی اردبیل,نحوه دریافت وام مشاغل خانگی
نظرات بینندگان

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: استان اردبیل مشاغل خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۱۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روش دریافت وام های کسب و کار اعلام شد

یر کل پایش، ممیزی و نظارت سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیارد ریال برای کسب‌ و کارهای حقوقی، سه میلیارد ریال برای کسب‌وکارهای صنفی و ۲ میلیارد ریال برای کسب‌ و کارهای حقیقی است و نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.

به گزارش ایسنا، مهدی مظفری با بیان این مهم که اعطای وام براساس تبصره ۱۸ آیین نامه «حمایت از سکوها و کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال» صورت می‌گیرد، درباره جزییات بیشتر این خبر اظهار کرد: این وام به دسته‌ای از کسب و کارهای حقیقی، حقوقی و صنفی تعلق می‌گیرد که دارای حداقل سه ماه سابقه فعالیت در زمینه فروش کالا و یا ارائه خدمات بر روی سکوهای مشمول هستند.

به گفته وی، این سکوها شامل ایتا، روبیکا، سروش پلاس، شیپور، کسبینو، آی گپ و بله می‌شود.

مظفری با اشاره به وجود دسته‌بندی در این تسهیلات افزود: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیارد ریال برای کسب و کارهای حقوقی، سه میلیارد ریال برای کسب وکارهای صنفی و ۲ میلیارد ریال برای کسب و کارهای حقیقی است. نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.

روش دریافت وام های کسب و کار

طبق اعلام سازمان فناوری اطلاعات ایران، مدیر کل پایش، ممیزی و نظارت، در خصوص چگونگی فرآیند ثبت درخواست وام بیان کرد: متقاضیان برای دریافت این تسهیلات می‌توانند با مراجعه به سامانه ۱۶۴۹ به نشانی https://۱۶۴۹.ir، «شیوه‌نامه اعطای تسهیلات به کسب و کارهای حوزه اقتصاد دیجیتال» را مطالعه کنند.

پس از ارسال فرم، بارگذاری مدارک و انجام ارزیابی اولیه توسط کارشناسان، درخواست به ادارات کل ارتباطات استانی موردنظر ارسال می‌شود و پس از مشخص شدن نتیجه نهایی، به بانک عامل جهت پرداخت، ارسال خواهد شد.

گفتنی است، کوتاه شدن زمان بررسی، اجرا و تصویب این وام نسبت به دوره‌های گذشته، اصلی ترین مزیت آن نسبت به دوره‌های گذشته است؛ به طوری که پیش از این، ۲ ماه الی ۷۵ روز زمان لازم بود تا وام تصویب شده به بانک عامل برسد.

اما در شرایط کنونی، این زمان حداکثر به یک ماه کاهش یافته است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • عرضه محصولات خانگی و دانش‌بنیان در فروشگاه‌های عراق و مسکو
  • روش دریافت وام های کسب و کار اعلام شد
  • پرداخت بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به طرح‌های مشاغل خانگی
  • دیدار وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی
  • وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • تعیین دستمزد کارگران به مجلس واگذار می‌شود؟
  • تسویه دولت با فروشندگان طرح کالابرگ طی ۴ روز آینده
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • دولت به فروشندگان کالابرگ چقدر بدهی دارد؟ | اعلام زمان تسویه نهایی با فروشندگان