Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@12:01:22 GMT

حمایت شهرداری تهران از کسب و کارهای خانگی

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۷۷۳۴۶

حمایت شهرداری تهران از کسب و کارهای خانگی

به گزارش گروه شهری خبرگزاری فارس، محمدامین توکلی‌زاده معاون امور اجتماعی و فرهنگی با حضور در بازارچه دست آفریده های زنان کارآفرین در بوستان لاله به بازدید غرفه به غرفه، دیدار چهره به چهره وگفتگو با بانوان کارآفرین پرداخت.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران با اشاره به اینکه مشاغل خرد و خانگی  در دو سال گذشته به دلیل شیوع کرونا، عمده بازار عرضه و فروش خود را از دست داده‌اند، گفت: بیماری کرونا، در دو سال گذشته لطمه‌ جدی به بدنه‌ کسب و کارهای خرد وارد کرده است، به خصوص بانوان سرپرست خانوار که محوریت منبع درآمد آنان از طریق مشاغل خانگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در چنین شرایطی شهرداری وظیفه حمایت از این کسب و کارها را بر خود ملزوم دانسته تا از تعطیلی قطعی آنها جلوگیری کند.

وی همچنین افزود: برنامه‌ ما این است در شرایط فعلی که به دلیل واکسیناسیون عمومی، بستر برای فعالیت این کسب و کارها فراهم تر است، با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، اشتغال‌هایی که هنوز تعطیل نشده‌اند و فعالیت دارند را، با مدیریت نهادهای مرتبط، در بازارچه‌های شهری مستقر کنیم تا بتوانند محصولات خود را عرضه کنند. همچنین به دنبال عرضه محصولات در بازارچه‌های مجازی به طور دائمی برای کارآفرینان هستیم تا اگر شرایط کرونایی ادامه دار بود و محدودیت‌ در برگزاری بازارچه وجود داشت، این کسب و کارها، کمتر دغدغه فروش محصولات خود را داشته باشند.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران بیان کرد: در حال حاضر نیز امکان عرضه محصولات در فضای مجازی برای کارآفرینان فراهم شده است اما نیاز به به تبلیغ دارد تا مخاطبان بیشتری با این محصولات آشنا شوند و فروش کالاهای کسب و کارهای کوچک، رونق بیشتری داشته باشند.

وی اظهارداشت: در جریان بازدید با مسئولان این بازارچه هماهنگی‌هایی صورت گرفت تا با همکاری نهادهای هدف، برای رونق و کسب مجوزهای این مشاغل، شرایط برای کارآفرینان تسهیل شود تا بتوانیم وضعیت کارآفرینان و مشاغل خانگی را بیش از پیش، مساعد کنیم.

توکلی‌زاده گفت: یکی از دغدغه‌های شهرداری تهران، تامین معیشت پایدار زنان سرپرست خانوار است، برای این مسئله چندین راهکار مدنظر است که از این طریق حمایت‌های مورد نیاز کارآفرینان، صورت گیرد. بخشی از این حمایت شامل آموزش مهارت است و بخش دیگر این بسته‌ حمایتی، کمک به اشتغال آنهاست که در مراکز توانمندسازی کوثر صورت می‌گیرد. بخش مهم این چرخه‌ حمایتی، تامین بازار فروش است که با برپایی بازارچه‌های دائمی و فصلی این مسئله برای کارآفرینان، حل خواهد شد.

زهرا بهروزآذر مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران، ضمن همراهی در این بازدید درباره نحوه فعالیت‌های بازارچه‌های شهری توضیح داد و گفت: بازارچه بوستان لاله، یکی از بازارچه‌های فصلی ماست که از 9 آبان ماه در حال برگزاری است. این بازارچه شامل 50 غرفه است که ۸۲ نفر از بانوان فعال در حوزه مشاغل خانگی و مراکز توانمندسازی کوثر در آن حضور دارند و شهروندان می‌‌توانند بخشی از نیازهای خود را با قیمت مناسب‌تر از تولیدکنندگان بدون دخالت واسطه، تهیه کنند. با هماهنگی‌های صورت گرفته با استانداری و سازمان بوستان‌ها و فضای سبز تهران، به دنبال ایجاد بستری مناسب  برای برپایی مداوم بازارچه هایی از این دست در بوستانهای مختلف سطح شهر هستیم.

وی  افزود: یکی دیگر از رویدادهای مهم در پیش روی ما، برگزاری نمایشگاه بزرگ زنان و تولید ملی است که در حال طی کردن فرآیند اداری برای کسب مجوزات برپایی آن هستیم، هدف از برگزاری این نمایشگاه حمایت از کارآفرین‌هایی است که  در بحث اشتغال بانوان سرپرست خانوار فعال هستند.

شهروندان می‌توانند تا 17 آبان ماه  از ساعت 11 الی 20 از بازارچه دست آفریده های زنان کارآفرین شهر تهران واقع در بلوار کشاورز، تقاطع خیابان کارگر، بوستان لاله  بازدید به‌عمل آورند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: زنان بازار اجتماعی معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران برای کارآفرینان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۷۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی نظارت بر کیفیت محصولات غذایی تولیدی در کارگاه‌ها و مشاغل خانگی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی انصاری در خصوص فراورده‌های غذایی که به‌صورت کارگاهی و یا مشاغل خانگی تولید می‌شوند، اظهار کرد: تمام کارگاه‌های فعال در این حوزه زیر نظر مسئول فنی هستند که وظیفه نمونه‌برداری و ارسال به آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان غذا و دارو را بر عهده دارند.

وی افزود: در صورتی که نتایج آزمایش محصولات غذایی تولیدی در کارگاه‌ها نامنطبق باشد بر اساس ضوابط خاص باید از بازار جمع‌آوری شود.
مدیرکل آزمایشگاه مرجع کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی ادامه داد: در حوزه مشاغل خانگی به دلیل جلوگیری از بالارفتن مخارج تولید برای چند تولیدی یک مسئول فنی نظارت داشته و وظیفه نمونه‌برداری و ارسال آن به آزمایشگاه را بر عهده دارد.

وی با تاکید بر اینکه کیفیت محصولات تولیدی صنعتی باتوجه‌به سخت‌گیری‌های صورت‌گرفته قابل‌قبول‌تر است، عنوان کرد: الزاماتی که در واحدهای صنعتی رعایت می‌شود با تولیدات کارگاهی و مشاغل خانگی قابل‌قیاس نیست؛ اما نظارت‌ها بر مشاغل خانگی و کارگاهی نیز از طریق مسئول فنی پیگیری می‌شود.

 انصاری با بیان اینکه تولیدات فراورده‌های غذایی در مشاغل خانگی تنوع بسیار زیادی دارد، گفت: کیفیت محصولات تولید شده در کارگاه‌ها و مشاغل خانگی به مسئولیت‌پذیری، آگاهی برای رعایت اصول تولید از نظر مواد اولیه و شرایط تولید، نکات بهداشتی، ایمنی، نحوه نگهداری و بسته‌بندی بستگی دارد که روی کیفیت محصول نهایی اثرگذار است، البته مسئول فنی نیز باید نظارت دقیقی بر این پروسه داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت از کارآفرینان و بخش خصوصی برای تحقق جهش تولید
  • حمایت از کارآفرینان و بخش خصوصی استان برای تحقق جهش تولید
  • چگونگی نظارت بر کیفیت محصولات غذایی تولیدی در کارگاه‌ها و مشاغل خانگی
  • عرضه محصولات خانگی و دانش‌بنیان در فروشگاه‌های عراق و مسکو
  • بیلبورد‌های شهرداری تهران در حمایت از خرید اتوبوس از چین
  • آتش تانک رسانه‌ای شهرداری تهران برای حمایت ویژه از زاکانی! | تصویر
  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • ۱۶۱۲متقاضی کسب و کارهای خردخانگی به بانکهای استان معرفی شدند
  • شهرداری تهران کارهای ارزنده‌ای در ۳ سال گذشته انجام داده است
  • ارسال ۱۱۰ ایده به رویداد ملی «طراحی، بسته‌بندی صنایع خلّاق، محصولات خانگی و صنایع‌دستی»