Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@03:49:48 GMT

برکت کارآفرینی به سبک کسب و کارهای خانگی

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۶۴۵۴۷

برکت کارآفرینی به سبک کسب و کارهای خانگی

به گزارش خبرگزاری فارس از صومعه‌سرا، اشتغال و کارآفرینی موتور محرک توسعه و رونق اقتصادی است و با توجه به اینکه نیمی از جمعیت کشور را بانوان تشکیل می‌دهند طبعاً این هدف بدون در نظر گرفتن نقش مؤثر این قشر از جامعه محقق نمی‌شود.

بانوان موفق و کارآفرین از گذشته تا به الان همواره به طور مستقیم یا غیرمستقیم در تأمین معاش خانواده همکاری داشته‌اند و دلایل متعددی از جمله استقلال مالی و کسب درآمد، کمک به تأمین هزینه‌های خانواده، پس‌انداز، فرار از بیکاری، خودشکوفایی و کسب وجه اجتماعی در حضور آن‌ها در عرصه‌های کارآفرینی و اشتغال اثرگذار بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

«سید طیبه سیدی» از بانوان موفق در حوزه تولیدات محصولات و بسته‌بندی‌های خانگی در گفتگو با خبرنگار فارس گفت: حمایت از کسب‌وکارهای بانوان به ویژه زنان سرپرست خانوار و آن‌هایی که به نحوی با بیکاری اعضا خانواده روبرو هستند می‌تواند بستر شغلی اعضای خانواده را سبب شود و با کمک به معیشت خانوارها فرصت حضور آن‌ها در اجتماع را در کنار رسیدگی به وظایف خانه و تربیت فرزندان را فراهم کند.

 

 وی با بیان اینکه تسهیلات حمایتی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) امید آفرینی را در جامعه بانوان فعال و توانمند موجب شده و انتظار می‌رود محدود به مقطع خاص نباشد و پایدار باشد این نهضت حمایت‌های با برکت؛ اشتغال که مهم‌ترین عامل در زمینه شکوفایی  توانایی زنان در زمینه‌های متنوع شغلی است با تسهیلات کم‌بهره می‌تواند عرصه‌ای برای پرتاب رسیدن اهداف  شغلی بانوان فعال باشد.

 

به گفته خانم سیدی، تولید کننده طیف وسیعی از محصولات خوراکی که در خانه تولید و بسته‌بندی می‌شود؛ امروزه طیف وسیعی از کسب و کارهای خرد و کوچک در حوزه بانوان مورد حمایت بنیاد برکت قرار گرفته که این می‌تواند در بخش‌های مختلف اقتصاد از جمله صنایع غذایی، صنایع‌دستی، کشاورزی، باغداری، فراوری محصولات و خدماتی فرصت‌های کسب و کار را توسعه بخشد.

این بانوی کارآفرین فعال می‌گوید: قبول ندارم کسی بگوید بیکار هستم ما با اندک امکاناتی که در اختیار داریم می‌توانیم درآمدهای قابل توجهی را ایجاد کنیم که اعضای خانواده نیز از این بستر منتفع شوند و مشغول به کار شوند «خواستن توانستن است اگر بخواهیم میشود» همان طور که من با وجود بسیاری از مشکلات اقتصادی توانستم با کارهای کوچک و دست بافته‌ها شروع کنم و بسته‌بندی انواع سبزیجات معطر خشک، انواع شیرینی‌جات، ترشیحات، عرقیات گیاهان، تنقلاتی که در آشپزخانه خود تولید کنم به درآمدی که بتواند مطلوب باشد، برسم.

وی با بیان اینکه توسعه در حوزه تولید مشاغل می‌تواند افزایش منابع تولید و رونق درآمدزایی را رقم زند گفت: با تسهیلات بنیاد برکت توانستم بسیاری از امکانات تولید از جمله دستگاه میوه خشک کن و انواع لوازم که کارم را توسعه دهم که قبل از آن با اجاره کردن لوازم بیشتر دریافتی فروش محصولاتم به آن سمت هزینه می‌شد و درآمدم اندک بود، اما امروز توانستم موفقانه به راه تولید و توسعه شغلم با حمایت این نهاد حمایتی ادامه دهم.

گسترش اشتغال پایدار با ایجاد مشاغل خانگی یکی از راه‌های رونق اقتصادی و بستر مناسبی برای اشتغال‌زایی اعضای خانواده به شمار می‌رود کسب‌وکارهای خرد و کوچک خانگی با کمترین هزینه و مواد اولیه در کنار خانواده ضمن ایجاد اشتغال پایدار و درآمدزایی برای خانواده در رشد و پویایی اقتصاد و فعالیت‌های اجتماعی مؤثر است.

انتهای پیام/۸۴۰۰۷

منبع: فارس

کلیدواژه: باغداری محصولات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۴۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا خاکساری رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که در این دانشگاه برگزار شد این رویداد را اتفاقی مبارک و پیونددهنده علم و صنعت دانست و اظهار کرد: در سند تحول و تعالی دانشگاه به موضوع حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه و لزوم ارتباط این دو رکن مهم در عرصه عمل توجه شده است.

وی با تأکید بر لزوم توسعه فعالیت‌های فناورانه و تمرکز بر ایجاد کارآفرینی عنوان کرد: رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و پیوند صنعت و دانشگاه و مسیری برای ایجاد اشتغال است و در همین راستا همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ استان را در عمل دنبال می‌کنیم.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان گفت: با ورود دانشگاه به صنعت از یک‌سو می‌توان در حل مسئله مثمر ثمر بود و از سوی دیگر با ورود دانشجو به‌عنوان کارورز، موضوع کسب مهارت را شاهد خواهیم بود.

خاکساری از تحقق کارورزی بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و بیان کرد: در این طرح دانشجو در عرصه عمل و حضور در واحد‌های صنعتی به کسب تجربه آموزش و یادگیری می‌پردازد که می‌تواند راهی برای شناخت مسیر شغلی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان تلقی شود.

وی مطرح کرد: طرح پویش در راستای تقویت توانمندی دانشجویان در ارتباط با صنعت و بازار کار راه‌اندازی شده است. این طرح منجر به پرورش دانشجویان ماهر خواهد شد که همزمان با تحصیل در دانشگاه، مهارت‌های لازم را از طریق اشتغال در نهاد‌های مختلف کسب می‌کنند.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان اضافه کرد: در طرح پویش، دانشگاه امکان اشتغال همزمان دانشجو با تحصیل را فراهم کرده تا تجربه خوبی را در محیط کاری کسب کنند و پس از فارغ‌التحصیلی با آمادگی کامل وارد بازار کار شوند.

خاکساری با بیان اینکه در این طرح دانشجو هیچ هزینه‌ای را بابت این واحد نمی‌پردازد تا بی‌دغدغه زمینه مهارت‌آموزی محقق شود از اجرای طرح پایش و بررسی مشکلات به‌ویژه در حوزه کشاورزی و حل آن توسط دانشگاه آزاد خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • کمک انجمن حمایت از زندانیان اصفهان به خانواده ۱۸۰۰ زندانی
  • ۱۶۱۲متقاضی کسب و کارهای خردخانگی به بانکهای استان معرفی شدند
  • اشتغال زندانیان از مهم‌ترین کارهای امنیت‌ساز است
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال